2012. április 18., szerda

Erdély sahaja jóga meditáció

Felemelő hétvégém volt pár napja, amikor régi kedves vendégeket köszönthettem a kolostorban. Hatalmas nevetések, jóízű sztorizások, mély beszélgetések, kirándulás, közös meditációk, szóval vidámságban és spiritualitásban gazdag napok voltak. Ebből láthatsz most egy kis részletet, ugyanis mindenképp be szerettem volna mutatni Neked Őket, az erdélyi "kollegákat"!

Érdemes lesz megnézned a kisfilmet, mert hallhatsz benne a meditációról, a vibrációkról, arról hogyan is viszonyuljon az ember a nyomasztó hétköznapi gondokhoz, akár svájci frank hitel, akár betegség, akár munkanélküliség. Kiderül vajon csak hazai szokás-e ez az örökös kesergés és panaszkodás? Vajon tényleg nincs semmi az életünkben aminek örülhetnénk?

Szóval egy igazán tartalmas beszélgetést láthatsz három fiatal erdélyi meditálóval. Olyanokkal, akik nem csak olvasgatnak a spiritualitásról, nem csak elmélkednek és okoskodnak róla, hanem nap mint nap ebben élnek! A videó nem rövid. Tegyél félre most minden egyéb dolgot, netes levelezést, chatelést, Tv nézést, vagy bármi egyebet, és tölts velünk háromnegyed órát!

Lépj be a spiritualitás, a meditáció, a derű és az emelkedettség birodalmába! Ismerd meg Bea, Áron és Zsombor történetét Te is!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!